Jeugd Evenementen

Het ouder- en kind toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door de jeugdcommissie van TV Heer Jan. Een jeugdige speler onder de 18 jaar speelt samen met een volwassene (vanaf 18 jaar) een dubbeltoernooitje voor de gezelligheid. Slechts 1 van de 2 deelnemers hoeft lid te zijn van onze vereniging. De gezelligheid en het spelplezier staan voorop, ons doel is de kinderen met hun ouders (of opa, oma, tante, oom, zus, broer, etc) een leuke tennisdag te laten beleven op ons mooie park. We sluiten dit toernooi af met een prijsuitreiking en een lunch.

Het jeugdkamp wordt jaarlijks in de herfstvakantie georganiseerd. Een enthousiaste groep begeleiders gaat met de deelnemende jeugdleden 3 fantastische dagen vol sport, spel en gezelligheid beleven. Uiteraard ontbreken de vaste en traditionele onderdelen als een kampvuur, dropping en bonte avond niet.    

De voorjaars- en herfstcompetitie vinden plaats in wedstrijdverband, gemixte jeugdteams spelen op hun eigen niveau wedstrijden tegen teams van andere tennisverenigingen in de regio.    

Tenniskids is de competitievariant voor de jongere jeugdspelers tot ongeveer 12 jaar. Hier wordt op de niveaus rood/oranje/groen competitie gespeeld waarbij rekening wordt gehouden met de baangrootte en de hardheid van de bal. Kinderen leren op een uitdagende manier het spel spelen, plezier en samenspel staan voorop.    

Het TV Heer Jan ADDarbo open jeugdtoernooi wordt in de eerste week van de zomervakantie door tennisschool Rob Mentink georganiseerd. Tijdens deze tennis & fun week met dagvullende programma’s vindt ook nog eens een Rood en Oranje tennis event vol sport, spel en plezier voor de jongste tennissers plaats.  

is een clubje jongeren die naast de baan ook actief willen zijn voor de jeugdleden. Ze organiseren elk jaar in juli een evenement voor de jeugdleden van TV Heer Jan en hun (tennis)vriendjes en vriendinnetjes. Middels een thema middag vol sport en (tennis) spel maken de kinderen kennis met tennis en onze vereniging. Daarnaast wordt gezellig samen gegeten.