Wintercompetitie

Wintercompetitie

Leuk dat je interesse in de Wintercompetitie hebt! De Wintercompetitie is een interne dubbelcompetitie op de drie smashcourtbanen van het park, en de inschrijving is nog gratis ook!

Opzet
We spelen in de maanden November tot en met Maart tweewekelijks; op dinsdag- en donderdagavonden vanaf 19:30 uur. Per speelavond spelen twee groepen van elk 12 deelnemers.

De duur van 1 wedstrijd is 45 minuten inclusief inspelen. Als de bel gaat, stopt de wedstrijd direct. De games moeten doorgeteld worden. Alleen afgespeelde games tellen mee in de uitslag. Een gewonnen wedstrijd levert 2 punten op, een gelijkspel 1 punt en een verloren wedstrijd 0 punten. Als een wedstrijd door onbespeelbare banen niet door kan gaan, wordt deze niet ingehaald. De uitslagen voor deze speelronde worden niet meegenomen in de uitslagen.

Vanwege de Corona-situatie is opzet van een speelavond iets anders. Om verplaatsingen te minimaliseren, speel je 2 keer 45 minuten achter elkaar. De ene groep start dus om 19:30 en speelt 2 x 45 minuten tot 21:00. De andere groep start om 21:00 uur en eindigt op 22:30 uur. De volgende speelronde wordt het startmoment gewisseld. Zo start je 4 keer om 19:30 en 4 keer om 21:00 uur.

Bardienst en begeleiding
Om de interne mens ook niet laten verslonzen, zijn voldoende bardiensten nodig. Per avond twee deelnemers worden aangewezen (per groep 1 deelnemer) welke deze dienst op zich nemen. Deze deelnemer dient op de bardienstavond ca. 10 minuten voorafgaand aan de starttijd aanwezig te zijn. De code van de keuken zal enkele dagen (via de email) voorafgaand aan de dienst door de Commissie naar je worden gemaild.

Per speelavond zal 1 begeleider worden gevraagd/aangewezen. Hij/zij verzamelt de uitslagen en geeft die door aan de Commissie. De Commissie zal op regelmatige basis de stand versturen. Daarnaast is hij/zij aanspreekpunt richting de Commissie. De begeleider is gevrijwaard van bardienst tijdens de Wintercompetitie.

Ook is het gebruik van een drankje in de kantine door de Corona-situatie anders dan normaal. Houd rekening met de 1,5 meter regel en houd rekening met elkaar. Nadere informatie over deze regels kan je vinden op: https://www.tvheerjan.nl/corona.

Inschrijven
De inschrijving voor de komende Wintercompetitie is heden gestart. Je kan je inschrijven via https://forms.gle/PnpxX1gnSzWSqDMS6. Je kan je ook voor meerdere onderdelen inschrijven. In dit formulier kan je ook aangeven of je bardienst of begeleiding wil doen. Daarnaast kan je ook aangeven met wie je graag wil tennissen; het moet immers ook een gezellige winter worden!

Sportieve groeten,


Commissie Wintertenniscompetitie
[email protected]

Niels Noordijk, Ruud Buitendijk en Cornel Vrijland