Indeling Wintercompetitie

Vrijdag 29 oktober 2021 20:31

De indelingen en schema's voor 2021 - 2022 zijn bekend! In de pdf bestanden onderaan dit artikel kunt u de indelingen vinden. Controleer svp uw inschrijving om misverstanden te voorkomen.

We spelen in de maanden november tot en met maart tweewekelijks; op dinsdag- en donderdagavonden vanaf 19:30 uur. Per speelavond speelt er één groep van 12 deelnemers. Omdat er maar één groep speelt mag er (in overleg) direct doorgespeeld worden van 20:15 tot 21:00.

De duur van 1 wedstrijd is 45 minuten inclusief inspelen. De games moeten doorgeteld worden. Alleen afgespeelde games tellen mee in de uitslag. Een gewonnen wedstrijd levert 2 punten op, een gelijkspel 1 punt en een verloren wedstrijd 0 punten.


Kantinedienst en begeleiding
Om de interne mens te verwennen na de gedane inspanningen word er per avond een deelnemer aangewezen die de kantinedienst op zich nemen. De kantinedienst dient ca. 10 minuten voorafgaand aan de starttijd aanwezig te zijn. De code van de keuken zal enkele dagen voorafgaand aan de dienst worden gemaild.

Per speelavond zal 1 begeleider worden gevraagd/aangewezen. Hij/zij verzamelt de uitslagen en geeft die door aan de organisator. Die zal op regelmatige basis de stand versturen naar de deelnemers. Daarnaast is hij/zij aanspreekpunt richting de organisator. De begeleider is gevrijwaard van kantinedienst tijdens de Wintercompetitie.

Sportieve groeten,

Commissie Wintertenniscompetitie
[email protected]

Niels Noordijk, Ruud Buitendijk en Cornel Vrijland