Tennisschool: Sports Team Tennis

Het hele jaar door worden er op onze tennisvereniging tennislessen gegeven, deze worden verzorgd door “Sports Team Tennis“. Alle lessen duren 50 minuten en zowel de zomercursus als de wintercursus zal uit 18 lessen bestaan. Hieronder staan deze opties voor u beschreven. Indien u tennislessen wilt gaan volgen, is het wel verplicht om lid te zijn van tennisvereniging TV Heer Jan.

Jeugd

  • Tenniskids/TOF: Op ons park geven wij tenniskids lessen aan alle 3 niveaus, Rood, Oranje en Groen. Tenniskids is een speciaal trainingsprogramma van de KNLTB speciaal voor kids t/m 12 jaar. Daaraan gekoppeld is het mogelijk om voor de vereniging competitie te spelen in niveau Rood, Oranje of Groen. Tijdens de trainingen is er speciaal materiaal aanwezig zoals speciale tennisballen. Spelenderwijs zullen kinderen tijdens de tenniskids lessen aan hun tennisvaardigheden werken. Wij geven Tenniskids in alle groepen. Dus privéles, aan 4 personen of in een groepje van 6 personen. Alle jeugdtrainingen waarvoor u kunt inschrijven zijn voor kids van 12 jaar en jonger automatisch een tenniskids training. U hoeft dit dus niet apart aan te geven.
  • ·Jeugdtraining 4 personen: Deze lessen worden gedurende de hele zomerperiode gegeven. Daarbij wordt er intensief aan techniek, tactiek en coördinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.
  • Jeugdtraining 6 personen: Er zal les worden gegeven op 2 tennisbanen met een technisch en tactisch goed verzorgd programma. Gedisciplineerd zal er gewerkt worden aan de technische en tactische vaardigheden en aan de ontwikkeling van een eigen speelstijl.

Senioren

Seniorentraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!

Privé lessen

Privé lessen: Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om privé les te volgen. Dit kan het hele seizoen en eventueel ook op afspraak een aantal keer indien mogelijk. Privélessen kunt u met 1 of 2 personen volgen. Verder is er de mogelijkheid om een half lesuur of een heel lesuur (50 min) af te spreken. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel individuele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren.