Adverteren of sponsor worden?

Adverteren of sponsor worden?

Adverteren op Heer Jan? Ja, natuurlijk!

Als u zelf tennis of padel speelt, dan kent u het tennispark van "Heer Jan" waarschijnlijk wel van het gezellige open toernooi of de competitie. Het tennispark ligt er mooi bij en is goed onderhouden. Maar nog belangrijker, de sfeer ademt sportiviteit en gezelligheid uit.

Kortom, een prima locatie om uw bedrijf te presenteren!

Er zijn tal van mogelijkheden. U kunt groots aanwezig zijn met een mooi winddoek. Bij de tijd zijn met de parkklok waar iedereen regelmatig naar kijkt. Of bijvoorbeeld plaats nemen in de rij van de reclameborden langs de lijn. Vanaf dit jaar kun je ook adverteren op een Padel baan. En dat al vanaf EUR 150,- voor een heel jaar lang.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om (hoofd) sponsor te worden van een van onze activiteiten zoals het open (jeugd) toernooi, een eendagstoernooi, of uw zakelijke netwerk een tennsiclinic aanbieden. Wij zorgen voor de organisatie en u zorgt voor de deelnemers.

Graag bespreken wij met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden. 

Neem contact op met Wil Weijts via [email protected] en maak een afspraak of vraag vrijblijvend een overzicht van de mogelijkheden op.