Inschrijving wintercompetitie is geopend!

Leuk dat je interesse in de Wintercompetitie hebt! De Wintercompetitie is een interne dubbelcompetitie op de drie smashcourtbanen van het park, en de inschrijving is nog gratis ook!
 
Opzet
We spelen tweewekelijks op dinsdag- en donderdagavonden vanaf 19:30 uur. Per speelavond spelen twee groep van elk 12 deelnemers. De duur van 1 wedstrijd is 45 minuten inclusief inspelen. Als de bel gaat, stopt de wedstrijd direct. De games moeten doorgeteld worden. Alleen afgespeelde games tellen mee in de uitslag. Een gewonnen wedstrijd levert 2 punten op, een gelijkspel 1 punt en een verloren wedstrijd 0 punten. Na deze eerste 45 minuten (19:30 - 20:15 uur) komt de tweede groep op de baan (20:15 - 21:00 uur). De eerste groep komt vervolgens weer op de baan (21:00 - 21:45 uur) . Uiteindelijk stapt de tweede groep om 22:30 uur moe en voldaan van de baan.
 
De week erna spelen twee andere groepen in dezelfde volgorde. De startijd wisselt per speeldag; 19:30 of 20:15 uur.
 
Bardienst en begeleiding
Om de interne mens ook niet laten verslonzen, zijn voldoende bardiensten nodig. Per avond twee deelnemers worden aangewezen (per groep 1 deelnemer) welke deze dienst op zich nemen. Deze deelnemer dient op de bardienstavond ca. 10 minuten voorafgaand aan de starttijd aanwezig te zijn. De code van de keuken zal enkele dagen voorafgaand aan de dienst door de BardienstCommissie naar je worden gemaild.
 
Per speelavond zal 1 begeleider worden gevraagd. Hij/zij verzamelt de uitslagen en geeft die door aan de commissie. De commissie zal op regelmatige basis de stand Daarnaast is hij/zij aanspreekpunt richting de Commissie. De speelavond begeleider is gevrijwaard van bardienst tijdens de wintercompetitie.
 
Inschrijven
De inschrijving voor de komende wintercompetitie is heden gestart. Je kan je inschrijven via https://forms.gle/TwjRctWPceNZYcXh6. In dit formulier kan je ook aangeven of je bardienst of begeleiding wil doen. Daarnaast kan je ook aangeven met wie je graag wil tennissen; het moet immers ook een gezellige winter worden!
 
Sportieve groeten, 
Niels Noordijk, Ruud Buitendijk en Cornel Vrijland