Wie houden zich enthousiast met de jeugd bezig?

Wij zijn sinds begin 2022 de enthousiaste leden van de jeugdcommissie en we willen ons graag op deze pagina voorstellen! Voor vragen en/of meer informatie over de jeugdactiviteiten kunt u mailen naar [email protected]  

JC compleet

Nathalie

Ik ben Nathalie Uyl, ik speel ongeveer 8 jaar op T.V. Heer Jan met veel plezier. Ik ben gestart met tennissen toen ik 7 jaar oud was en ik ben lid geweest bij verschillende verenigingen. Ik heb tijdens mijn jeugdjaren fanatiek getennist, tot wel 5 keer per week. Inmiddels vind ik het fijn om te tennissen als ontspanning naast mijn dagelijkse bezigheden. Ik ben net afgestudeerd als basisarts, en ik zal de komende jaren op verschillende werkplekken ervaring op gaan doen om uiteindelijk een specialisatie te kiezen. Ik ben bekend geraakt met T.V. Heer Jan toen ik trainde bij trainer Rob Mentink. De gezelligheid en fijne sfeer op T.V. Heer Jan heeft ertoe geleid dat ik hier ben gebleven. Ik heb op deze vereniging een fijne groep vrienden, waar Bob, Emma en Tom ook bij horen. Ik ga met hen geregeld een balletje slaan en we spreken buiten het tennissen om ook geregeld af. Twee keer per jaar spelen we als team competitie, waar we veel plezier aan beleven. Sinds januari ben ik aangesloten bij de jeugdcommissie, met als hoofddoel om het tennissen voor de jeugd op T.V. Heer Jan weer net zo leuk te maken als vroeger, toen wij jeugd waren. Ik hoop met de jeugdcommissie meer kinderen enthousiast te kunnen maken voor tennis en leuke evenementen voor jong en oud te kunnen organiseren. Tot ziens op de tennisbaan!  

Bob

Ik ben Bob den Drijver, ik speel al vanaf mijn 9de bij T.V. Heer Jan. Na al die jaren tennis ik nog steeds met veel plezier bij deze club. Ik ben begonnen met de woensdagmiddagcompetitie tot en met 10 jaar, om vervolgens met de jongens competitie t/m 17 jaar op de zondag te gaan spelen. Nu speel ik al aardig wat jaren op de zaterdag met veel plezier met het team waar Nathalie en Emma ook bij horen. Ook ben ik 4 maal clubkampioen geworden bij de senioren. Dit alles maakt dat ik wel eens ‘kind van de club’ wordt genoemd. Naast al de gezellige uren op de club werk ik met veel plezier bij het loodgietersbedrijf van mijn vader. Ik ben lid geworden van de jeugdcommissie omdat ik graag de jeugd enthousiast wil maken voor tennis en wil laten zien hoe leuk het is op T.V. Heer Jan. Tijdens mijn jaren in de jeugd vond ik het heel leuk om deel te nemen aan de evenementen, het kamp en de competitie. Ik wil dit soort evenementen graag met mijn mede jeugdcommissie leden organiseren op de club. Wij maken er als team altijd een feestje van, zowel op als naast de baan. Hopelijk zien we elkaar snel op de tennisbaan!  

Emma

Ik ben Emma Herrewijnen, woon in Barendrecht. Ik tennis zelf nu al zo’n 14 jaar met heel veel plezier op T.V. Heerjan. Ik train 2 keer in de week en speel op zaterdagcompetitie met een mixteam waar veel andere leden van de jeugdcommissie ook hun kunsten laten zien. Niet alleen op de baan kan ik het goed met ze vinden. Een hapje eten of een sportief uitje ondernemen valt bij ons ook altijd goed in de smaak. Sinds 5 jaar ben ik afgestudeerd aan de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en ben ik werkzaam op een basisschool in Rhoon als gymdocent. Ik vind het werken met kinderen erg leuk, omdat zij vol energie zitten en altijd staan te trappelen om te gaan bewegen. Ik ben nu al zo’n 8 jaar lid van de jeugdcommissie en mijn voornaamste doel is om kinderen plezier te laten ervaren tijdens het sporten en daarnaast op hun eigen niveau vaardiger te maken. Deze afgelopen jaren heb ik verschillende tenniskampen meegemaakt, ben ik bij competitiedagen aanwezig geweest en hebben we feestelijke evenementen georganiseerd. Ik hoop dit de aankomende jaren ook weer met veel plezier te mogen doen. Tot op de baan! 

Tom

Ik ben Tom Uyl, zoals je aan de achternaam kan zien, de broer van Nathalie. Ik tennis sinds mijn zevende en ben sinds 2013 lid bij TV HeerJ an. Ik heb hier jarenlang competitie gespeeld en werd met mijn competitieteam in 2015 uitgeroepen tot jeugd sportteam van het jaar van de gemeente Zwijndrecht. Daarnaast ben ik twee maal clubkampioen geworden bij de senioren en heb ik namens TV Heer Jan in 2017 meegedaan aan de ABN AMRO Supermatch. Tegenwoordig speel ik competitie op DLTC Dash, maar ik kom nog regelmatig op TV Heer Jan om vrij te spelen. Tevens ben ik een trouwe supporter van het team van Nathalie, Bob en Emma en lever ik als flessenvuller, waterdrager, coach, psycholoog, snickerbesteller, banenveger, bladerenharker en als hoofd van de afdeling consumptie (met name O2-water en de nodige tosti’s) mijn bijdrage aan het team. Verder heb ik een aantal jaar meegeholpen met de tennis kids&fun week op TV Heer Jan en ben ik samen met Rob de toernooileiding geweest van het jeugdtoernooi. In deze jaren heb ik tijdens de kids&fun week meegeholpen met verschillende activiteiten en zorgde ik als barbecueman ervoor dat op de finaledag de hamburgers niet in de hens vlogen (met wisselend succes).   Sinds 2022 ben ik lid van de jeugdcommissie. Met deze commissie willen we leuke evenementen organiseren voor de jeugd, waarin ze lekker hun energie kwijt kunnen en het fantastisch naar hun zin hebben. We hopen hiermee dat de kinderen net zo enthousiast worden van het spelletje en van de vereniging als dat wij zijn. 

Ik ben Stephan Schilte, ik speel sinds jongs af aan bij T.V. Heer Jan. Tijdens mijn jeugdjaren heb ik hier altijd fanatiek getennist. Sinds augustus 2022 heb ik me aangesloten bij de jeugdcommissie. Met de jeugdcommissie zetten we ons maximaal in voor de jeugd van Heer Jan. De komende tijd zullen we verschillende evenementen organiseren om de jeugd te enthousiasmeren en te laten zien hoe mooi de club Heer Jan is.
 
Keke:
Ik ben Keke, 28 jaar oud en ik woon in Ridderkerk. Na een lange pauze van het tennis, ben ik nu alweer een aantal jaar lid van deze gezellige tennisvereniging. Bij TV Heer Jan heb ik als kind kennisgemaakt met tennis. Ondanks dat ik een groot gedeelte van mijn jeugd bij een andere tennisvereniging speelde, heb ik altijd mooie herinneringen van overgehouden aan TV Heer Jan en ben ik nu dus weer terug op het oude nest.