Wie is de JC

Ik ben Suzanne van Houcke, 42 jaar oud en moeder van 2 kinderen. Vorig jaar ben ik na een onderbreking van 12 jaar samen met mijn dochter van 8 jaar weer lid geworden bij Heer Jan. Sinds februari ben ik aangesloten bij de Jeugdcommissie, ik wil me er hard voor gaan maken dat het ledenaantal van Heer Jan weer stijgt en dat tennis een betaalbaardere sport wordt voor kinderen. De kinderen aan de club verbinden door middel van oa competitie, toernooitjes en het jeugdkamp zie ik als speerpunten voor de komende tijd. In het dagelijks leven werk ik als maatschappelijk werker in het basis- en voortgezet onderwijs in Dordrecht, als ik niet aan het werk ben sta ik graag op de tennisbaan, werk ik in mijn moestuin of fotografeer ik.

Ik ben Emma Herrewijnen, 19 jaar oud en woon in Barendrecht. Ik tennis zelf nu al zo’n 7 jaar op T.V. Heerjan met heel veel plezier. Ik train 2x in de week en speel op zondag competitie. Naast tennissen vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan, af te spreken met vrienden en vriendinnen en kijk ik graag naar een spannende serie op Netflix. Ik zit momenteel in het 3e jaar van de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding). Dit houdt in dat ik een opleiding tot gymdocente volg. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken en zelf veel van sport houd. Ik wil kinderen plezier laten ervaren tijdens het sporten en daarnaast op hun eigen niveau bewegingsvaardiger maken. Hiernaast vind ik het leuk om sportevenementen of een kamp te organiseren en op de dag(en) zelf aanwezig te zijn. Nu ik deel uit maak van de jeugdcommissie is mijn voornaamste doel om kinderen een leuk sportevenement te geven, waarbij zij zelf veel aan het bewegen zijn en het naar hun zin hebben. Ik wil me dus bezig gaan houden met het organiseren van deze evenementen en het zelf aanwezig zijn op de dag(en) dat het evenement plaatsvindt.

Ik ben Gido van der Heiden, 21 jaar en tennis, nu in 2018,  3 jaar op T.V. Heer Jan. In deze 3 jaar ben ik aangesloten bij de Jeugdcommissie en heb ik samen met mijn team het WhoZnext team opgezet. In beide commissies probeer ik enthousiasme bij de jeugd op te wekken om aan evenementen mee te doen en te komen tennissen. Zo werkte ik mee aan de opening van het kindertennisbaantje en evenementen als ‘Het Gouden Racket’ en het ouder-kind toernooi.  Naast mijn activiteiten op de tennisvereniging houd ik me graag bezig met het verbeteren van stichtingen en verenigingen. Zo ben ik een Student Consultant die in zijn vrijetijd bedrijfstechnische vraagstukken van stichtingen en verenigingen oplost.