Over TV Heer Jan

TV Heer Jan bestaat inmiddels 61 jaar (oprichting 14 maart 1961) en is een bloeiende, gezellige (zegt men) vereniging met ca. 400 leden. We beschikken over 8 tennisbanen, waarvan 5 gravel- en 3 SmashCourtbanen(TennisRood). Alle banen hebben verlichting, zodat er iedere dag tot 11 uur ’s avonds getennist kan worden. Ons seizoen loopt van 1 april t/m 31 maart, wij zijn dus het gehele jaar open. Dat wil zeggen dat er op de SmashCourtbanen nagenoeg het gehele jaar gespeeld kan worden. Ook houden we de gravelbanen zo lang mogelijk open.  

Het is mogelijk om tennislessen te volgen op onze banen. Als je eerst wil verkennen of tennis leuk is, kan je je opgeven bij de Tennisschool aanmelden voor een proefles (06-24994892 = Bregt).   

HOE KAN JE LID WORDEN?

Je kan een aanmeldingsformulier aanvragen bij de [email protected] of telefonisch 078-6771181 =Krijna Robbe (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur). Via de website is ook mogelijk:  https://tvheerjan.nl  

De contributie en andere verenigingskosten voor 2022 zijn:

Senioren (op 1 januari  24 jaar en ouder)   €  184,--
Studenten (op 1 januari 17 jaar t/m 23 jaar) €  151,--
Junioren (op 1 januari  nog geen 17 jaar) all-in,  exclusief lessen €  100,--
Junioren (op 1 januari  nog geen 12 jaar) all-in, exclusief lessen €  84,--
Balvaardigheidsleden  (op 1 januari nog geen 8 jaar) €  52,--
Donateurs/ondersteunende leden €  30,--

Gezinskorting voor junioren: 1e kind 10%, 2e 25%, 3e 50% (min.1 ouder moet lid zijn) 
Voor Junioren en Balvaardigheidsleden geldt dat kwartaalbetaling het uitgangspunt is.

In het eerste jaar ontvangen nieuwe senioren en studenten een korting van € 25,-- en junioren € 12,50 door storting van dat bedrag op de KNLTB ledenpas (te gebruiken als betaalmiddel in onze kantine).  

De contributie is voor de periode 1 april 2022 t/m 31 maart 2023.

Zodra men ingeschreven is als lid van “Heer Jan” kan men  zich aanmelden voor lessen bij de Tennisschool Rob Mentink. Zie de website: www.tennisschoolrobmentink.nl, kies verenigingen. Je kunt ook bellen naar 010-4514999.  

Een indicatie voor de kosten van de lessen:

Groepsles (max. 4 senioren 18 lessen ) per persoon € 260,--
Privéles  halfuur  (18 lessen) € 220,--
Jeugdtraining (6  junioren 18 lessen) per persoon € 185,--

Ook voor jonge kinderen, 5 t/m 7 jaar (BALVAARDIGHEIDSLEDEN) is het mogelijk om tennislessen te volgen. Er zijn ook mogelijkheden om tijdens de winter door te trainen.  

De vereniging organiseert vele evenementen waaraan iedereen mee kan doen:
Allereerst zijn daar de diverse competities van de KNLTB: in het voor- en najaar gedurende 7 weken voor senioren en junioren. Tevens zijn er voor de leden doorlopende interne competities (league). In de winter is er op de SmashCourtbanen een dubbelcompetitie voor heren en dames op de dinsdag- en donderdagavond. Op de woensdagmorgen en vrijdagavond is er labelen (alle ledenpasjes worden door elkaar gehusseld en vervolgens wordt men meestal met 4 personen op een baan ingedeeld voor alle leden (senioren en junioren). Er zijn openings- en sluitingstoernooien, ladiesday/evening, herenavond, ouder/kind toernooi (Hemelvaartsdag), partnertoernooi, pepernotentoernooi, clubkampioenschappen voor junioren en senioren. Naast alle tennisactiviteiten organiseren we klaverjasavonden, pokerclinics, pubquizes, enz.  

Senioren worden geacht 2 kantinediensten per seizoen te verrichten. Afkopen is mogelijk. Nieuwe leden zijn het eerste jaar vrijgesteld. Ouders van junioren worden verzocht te assisteren bij jeugdevenementen.  

Bij “Heer Jan” kan niet contant betaald worden. Alleen d.m.v. een pinpas of de KNLTBledenpas kunnen consumpties afgerekend worden.  

Om te kunnen tennissen op de gravel- en SmashCourtbanen is het dragen van geschikte tennisschoenen verplicht. Ook gepaste kleding is gewenst, bijv. trainingspak, sportbroek/rok, shirt en/of sweater.  

Nieuwe leden krijgen een “buddy” toegewezen die erop let dat je snel de weg weet, aansluiting vindt bij andere leden en je het naar je zin gaat hebben bij onze vereniging.  

Wens je nog verdere informatie/inschrijfformulier dan kan je bellen naar de ledenadministratie: Krijna Robbe, tel. 078-6771181 (maandag t/m vrijdag van 9 tot 18uur) of via e-mail: [email protected]