Over TV Heer Jan

TV Heer Jan bestaat al sinds (oprichting) 14 maart 1961 en is een gezellige (zegt men) vereniging met ca. 300 leden. We beschikken over 8 tennisbanen, waarvan 5 gravel- en 3 SmashCourt banen (TennisRood). Alle banen hebben verlichting, zodat er iedere dag tot 11 uur ’s avonds getennist kan worden. Ons seizoen loopt van 1 april t/m 31 maart, wij zijn dus het gehele jaar open. Dat wil zeggen dat er op de SmashCourtbanen nagenoeg het gehele jaar gespeeld kan worden. Ook houden we de gravelbanen zo lang mogelijk open.  

Het is mogelijk om tennislessen te volgen op onze banen. Als je eerst wilt verkennen of tennis leuk is, kan je je bij Sports Team Tennis aanmelden voor een proefles (06-14357728 = Bart (eigenaar van de tennisschool). Op hun website vind je ook alle kosten voor het lessen gedurende het seizoen!

HOE KAN JE LID WORDEN?

Je kan een aanmeldingsformulier aanvragen bij de [email protected] of telefonisch 078-6771181 =Krijna Robbe (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur). Via de website is ook mogelijk: Lid worden 

De contributie en andere verenigingskosten voor periode 1 april 2024 t/m 31 maart 2025 zijn:

Senioren (op 1 januari  24 jaar en ouder)   €  199,--
Studenten (op 1 januari 17 jaar t/m 23 jaar) €  164,--
Junioren (op 1 januari  nog geen 17 jaar) all-in,  exclusief lessen €  108,--
Junioren (op 1 januari  nog geen 12 jaar) all-in, exclusief lessen €  91,--
Balvaardigheidsleden  (op 1 januari nog geen 8 jaar) €  56,--
Donateurs/ondersteunende leden €  37,--

Gezinskorting voor junioren: 1e kind 10%, 2e 25%, 3e 50% (min.1 ouder moet lid zijn) 
Voor Junioren en Balvaardigheidsleden geldt dat kwartaalbetaling het uitgangspunt is.

De vereniging organiseert vele evenementen waaraan iedereen mee kan doen:
Allereerst zijn daar de diverse competities van de KNLTB: in het voor- en najaar gedurende 7 weken voor senioren en junioren. Tevens zijn er voor de leden doorlopende interne competities (Ladder). In de winter is er op de SmashCourtbanen een dubbelcompetitie voor heren en dames op de dinsdag- en donderdagavond. Op de woensdagmorgen en zondagmiddag is er labelen (alle ledenpasjes worden door elkaar gehusseld en vervolgens wordt men meestal met 4 personen op een baan ingedeeld voor alle leden (senioren en junioren). Daarnaast organiseren wij een aantal gezellige avondjes waar er getennist kan worden. Naast alle tennisactiviteiten organiseren we klaverjasavonden, pubquizes, enz.  

Senioren worden geacht 2 kantinediensten per seizoen te verrichten. Afkopen is mogelijk. Nieuwe leden zijn het eerste jaar vrijgesteld. Ouders van junioren worden verzocht te assisteren bij jeugdevenementen.  

Bij “Heer Jan” kan niet contant betaald worden. Alleen d.m.v. een pinpas kunnen consumpties afgerekend worden.  

Om te kunnen tennissen op de gravel- en SmashCourtbanen is het dragen van geschikte tennisschoenen verplicht. Ook gepaste kleding is gewenst, bijv. trainingspak, sportbroek/rok, shirt en/of sweater.  

Wens je nog verdere informatie/inschrijfformulier dan kan je bellen naar de ledenadministratie: Krijna Robbe, tel. 078-6771181 (maandag t/m vrijdag van 9 tot 18uur) of via e-mail: [email protected]