Over TV Heer Jan

Tennisvereniging "Heer Jan" bestaat 59 jaar (oprichting 14 maart 1961) en is een bloeiende, gezellige (zegt men) vereniging met ca. 450 leden. We beschikken over 8 tennisbanen, waarvan 5 gravel- en 3 SmashCourtbanen (TennisRood). Alle banen hebben verlichting, zodat er iedere dag tot 11 uur 's avonds getennist kan worden. Ons seizoen loopt van 1 april t/m 31 maart, wij zijn dus het gehele jaar open. Dat wil zeggen dat er op de SmashCourtbanen nagenoeg het gehele jaar gespeeld kan worden. Ook de gravelbanen houden we zo lang mogelijk open.
Het is mogelijk om tennislessen te volgen op onze banen. Als je eerst wil verkennen of tennis leuk is, kan je  je opgeven voor MAAK KENNIS MET TENNIS bij de trainer voor 4 proeflessen, alvorens te besluiten om wel of niet lid te worden.
 
De contributie en andere verenigingskosten voor 2020 zijn:
 
Senioren (op 1 januari  24 jaar en ouder):                 € 184
Studenten (op 1 januari 17 jaar t/m 23 jaar):            € 151
Junioren (op 1 januari  nog geen 17 jaar)                  € 100,-- all-in excl. lessen
Junioren (op 1 januari  nog geen 12 jaar)                  €   84,-- all-in excl. lessen
Balvaardigheidsleden  (op 1 januari nog geen 8 jaar)  €   52,-- all-in excl. lessen
Donateurs/ondersteunende leden:                    € 30
De contributie is van 1 april 2020 t/m 31 maart 2021.
 
 
Zodra men ingeschreven is als lid van "Heer Jan" kan men zich aanmelden voor tennislessen bij de Tennisschool Rob Mentink: http://www.tennisschoolrobmentink.nl/, kies verenigingen en vervolgens T.V. Heer Jan of bel 010-4514999.
 
De vereniging organiseert vele evenementen waaraan iedereen mee kan doen:
Allereerst zijn daar de diverse competities: in het voorjaar gedurende 7 weken op  de dinsdag(dames), woensdagmiddag(de jongsten), vrijdagavond, zaterdag en zondag (junioren en senioren), in het najaar op de woensdagmiddag (kids), donderdag(senioren), vrijdagavond, zaterdag (senioren) en zondag (junioren en senioren) gedurende 7 weken.
Intern is er in de winter op de SmashCourtbanen een competitie voor heren en dames op de dinsdag- en donderdagavond.
Op woensdagmorgen en vrijdagavond is er labelen (alle ledenpasjes worden door elkaar gehusseld en vervolgens wordt men meestal met 4 personen op een baan ingedeeld) voor alle leden (senioren en junioren).
Er zijn openings- en sluitingstoernooien, ladiesday/evening, herenavond, dauwtrappen, partnertoernooi, clubkampioenschappen voor junioren en senioren, klaverjassen.
Senioren worden geacht 2 à 3 bardiensten te draaien per jaar.  
 
Zoals reeds eerder vermeld, begint ons seizoen per 1 april. Je kunt echter op ieder moment in het seizoen lid worden. Bij Heer Jan kan er niet contant betaald worden. Alleen d.m.v. een pinpas of met de KNLTBledenpas kunnen consumpties afgerekend worden.
 
Om te kunnen tennissen op gravel- en SmashCourtbanen is het dragen van geschikte tennisschoenen verplicht. Ook gepaste kleding is gewenst, bijv. trainingspak, sportbroek/rok, shirt en/of sweater.
 
Wens je nog verdere informatie dan kan je bellen naar de ledenadministratie op maandag t/m vrijdag van 9 tot 19uur: Krijna Robbe, tel. 078-6771181 of via e-mail: [email protected]